Festival Dorst

door Wanderlust

De bedenkers van het succesvolle Foodtruckfestival Trek organiseren deze zomer een geheel nieuw festival, volledig gericht op wijn en bier: Festival Dorst. Deze zomer reist Festival Dorst door het land en kunnen bezoekers kennismaken met een ruime selectie aan wijn en speciaalbier en natuurlijk is er ook volop aandacht voor lekker eten en een heleboel gezelligheid.

Festival Dorst

Het nieuwe Festival Dorst zal dit jaar een bezoek brengen aan de stadsparken van Den Haag, Den Bosch en Utrecht en daar een gezellig wijn- en bierproeflokaal opzetten in de buitenlucht. Gedurende het weekend maak je kennis met ruim 70 goede wijnen en meer dan 70 speciaalbieren uit binnen- en buitenland. Natuurlijk zijn er ook diverse foodtrucks aanwezig om te zorgen voor de nodige hapjes. Zo zullen onder andere de foodtrucks van Meneer Temaki, I Love SuriFood, Kok au Van, Brows Bear en In Beslag Genomen aanwezig zijn.

Festival Dorst

De eerstkomende editie van Festival Dorst vindt plaats van 2 tot en met 4 september in het Griftpark in Utrecht. Tickets, en ook muntjes, zijn te reserveren via de website en kosten €5,- per stuk (dit is inclusief glas), maar natuurlijk kun je deze ook ter plaatse bestellen. Voor meer informatie over dit leuke festival neem je een kijkje op de website van Festival Dorst.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/festivaldorst/

Related Posts

Leave a Comment