Binnenkort geopend: SNCKBR Amsterdam-West

door admin

In februari dit jaar lieten we jullie al kennismaken met één van de meest populaire nieuwe hotspots in Amsterdam: SNCKBR. In dit nieuwe restaurant vind je jouw favoriete guilty pleasures, maar dan in een gezonder jasje. Healthy cheating noemen ze het zelf ook wel. Je kunt hier terecht voor een ontbijt, lunch, diner, snack of een gezellig drankje en er staan bijvoorbeeld gezonde varianten van een burger, pizza, broodje shoarma en friet op het menu. Wij vinden het dan ook niet verwonderlijk dat SNCKBR zo’n enorm succes is en dat er binnenkort alweer een tweede vestiging van deze fijne hotspot wordt geopend, dit keer in Amsterdam-West!

SNCKBR

Al voor de daadwerkelijke opening van SNCKBR in februari ging er een buzz door social medialand en vanaf het moment van de opening vlogen de foodfoto’s en andere mooie plaatjes van deze nieuwe favoriet ons om de oren. SNCKBR heeft zich de afgelopen maanden bewezen als een blijvend populaire hotspot met hun heerlijke gerechten van duurzame en pure ingrediënten die waar mogelijk vrij zijn van gluten en geraffineerde suikers en ook nog eens koolhydraat- en vetarm en vegetarisch of veganistisch zijn. De nieuwe vestiging is via crowdfunding tot stand gekomen en er zijn al grootse plannen voor verdere uitbreidingen naar andere grote steden in de toekomst! Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.

SNCKBR

De nieuwste vestiging zal te vinden zijn aan de Kinkerstraat 106-108 en zal nog dit jaar de deuren openen. Je kunt natuurlijk ook nog gewoon een bezoek brengen aan de vestiging van SNCKBR aan de Van Woustraat 34 in Amsterdam tot die tijd. Wil je op de hoogte blijven van de opening van deze nieuwe vestiging? Bezoek dan zeker even de website van SNCKBR.

Direct een reservering maken bij dit restaurant kan natuurlijk ook. Je kunt via Couverts een tafel reserveren bij SNCKBR aan de Van Woustraat.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/SNCKBR/

Related Posts

Leave a Comment