Nieuw geopend: SNCKBR

door Wanderlust

Toen afgelopen week onder veel belangstelling de opening plaatsvond van Bram’s Gourmet Frites in Rotterdam was er in Amsterdam ook een enorme buzz rondom de opening van een nieuw restaurant, namelijk SNCKBR. In tegenstelling tot Bram’s Gourmet Frites, waar alles draait om ongegeneerd snacken van ambachtelijke frites met heerlijke stoof, geniet je bij SNCKBR van jouw favoriete snacks, maar dan in een gezondere uitvoering.

Vorige week opende SNCKBR de deuren aan de Amsterdamse Van Woustraat en direct stond het internet en social media vol met lovende berichten en prachtige foto’s van deze nieuwe hotspot. Niet gek natuurlijk want bij SNCKBR kun je terecht voor een ontbijt, lunch, diner, snack of een gezellig drankje. Hier worden jouw guilty pleasures een stuk minder erg omdat ze er bij SNCKBR hun persoonlijke missie van hebben gemaakt om al ons favoriete snackvoedsel te serveren in een gezondere vorm. Denk aan een burger, pizza, broodje shoarma, bitterballen en friet en dat allemaal met een gezonde twist. Al hun heerlijke gerechten maken zij van duurzame ingrediënten en zijn, waar mogelijk, vrij van gluten en geraffineerde suikers , koolhydraat- en vetarm en vegetarisch of veganistisch, zonder rare toevoegingen. Hier eet je dus echt met een goed gevoel!

SNCKBR

Natuurlijk staat er nog veel meer op het menu dan enkel gezond(er)e snacks. Zo geniet je hier bijvoorbeeld ’s ochtends (maar ook later op de dag) van de immens populaire açai bowl of chia pudding, pancakes, een smoothie bowl of gepocheerde eieren en ’s middags (maar ook op andere momenten) van heerlijke sandwiches of een fijne soep. Het menu is te uitgebreid om hier helemaal te bespreken, maar wij zijn echt laaiend enthousiast en kunnen niet wachten tot we hier neer kunnen strijken voor een uitgebreide maaltijd.

Je vindt SNCKBR in Amsterdam aan de Van Woustraat 34. De nieuwe hotspot is 7 dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s nachts dus op nagenoeg elk hongerig moment van de dag stap je hier even binnen voor een gezonde snack of maaltijd. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot? Bezoek dan zeker even de website van SNCKBR. Direct een reservering maken bij dit restaurant kan natuurlijk ook. Je kunt via Couverts een tafel reserveren bij SNCKBR aan de Van Woustraat.

Update: Door het enorme succes van deze eerste vestiging van SNCKBR wordt er binnenkort ook in Amsterdam-West een vestiging van SNCKBR geopend aan de Kinkerstraat.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/SNCKBR
Bron foto 2: https://www.facebook.com/SNCKBR

Related Posts

Leave a Comment