Nieuw in de schappen: Johnny Doodle chocola

door Wanderlust

Dat wij groot fan zijn van de producten van Johnny Doodle zal geen geheim zijn. Wij lieten jullie al eerder kennis maken met de heerlijke fudge van Johnny Doodle en sinds begin februari is het assortiment van Johnny Doodle uitgebreid met nog meer lekkers, namelijk chocoladerepen in maar liefst 8 verschillende smaken! Natuurlijk kun je kiezen voor melkchocolade of pure chocolade met 72% cacao, maar probeer ook zeker eens de verrassende nieuwe smaken White Speculoos, White Strawberry & Merengue, Dark Salty Fudge, Milk Fudge & Brownie, Dark Nougat & Cardamom of Milk Amaretti. Klinkt dat niet heerlijk?

Johnny Doodle is een Rotterdams bedrijf dat streeft naar het op de markt brengen van producten met een hoge kwaliteit en een grote mate van originaliteit. Voor hun producten gebruiken ze enkel pure en eerlijke ingrediënten en dit alles wordt verpakt in originele en sprekende verpakkingen. Van iedere verkochte reep chocola gaat 10 cent naar de Johnny Doodle cacao coöperatie in Ghana, een samenwerking met Ghanese cacaoboeren. Dat is nog eens chocola eten met een goed gevoel!

De nieuwe chocoladerepen vind je nu al in de schappen van onder andere DEEN en Boni en de overige supermarkten zullen snel volgen. Wil je meer weten over dit eigenwijze merk of hun producten? Bezoek dan zeker ook eens de website van Johnny Doodle.

Update: De chocoladerepen zijn ondertussen in supermarkten door het hele land verkrijgbaar. Je vindt de repen onder andere bij Deen, Coop, Albert Heijn, Plus, Boni, Nettorama, Hoogvliet, MCD, Dekamarkt  en Jan Linders.

Related Posts

Leave a Comment