Foodora binnenkort ook in Utrecht en Den Haag

door admin

Een aantal maanden geleden lieten we jullie op Wanderlust kennis maken met Foodora, een fietsbezorgdienst in Amsterdam waar diverse maaltijden van jouw favoriete restaurants binnen 30 minuten worden thuisbezorgd. Foodora bezorgt maaltijden van restaurants als SLA, Yoghurt Barn, Friska, Betty Blue en Wagamama en weet zich daarmee te onderscheiden van de reguliere bezorgdiensten. En er is goed nieuws voor inwoners van Utrecht en Den Haag want vanaf februari zal Foodora ook in deze steden maaltijden gaan bezorgen.

Foodora is in 2014 opgericht in München in Duitsland en breidde vanuit daar al heel rap uit. Momenteel is de dienst al actief in 14 landen en in Nederland binnenkort dus al in drie verschillende steden. Dat Foodora heeft gekozen voor Den Haag en Utrecht is geen echte verrassing, deze steden hebben namelijk net als Amsterdam een ruime selectie aan fijne restaurants die helemaal passen bij de dienst. Zo zal Foodora in Den Haag maaltijden van restaurants als Maison de la Forêt, Mero en Guliano gaan bezorgen en in Utrecht zullen zij de samenwerking aangaan met onder andere SLA, Gastmaal en Da Portare Via.

Het bestellen van maaltijden kan eenvoudig via de Android of iOS app of natuurlijk via de website van Foodora. Op deze pagina vind je ook een overzicht van de restaurants waar de bezorgdienst mee samenwerkt en natuurlijk meer informatie over Foodora zelf.

Bron foto: https://www.foodora.nl/

Related Posts

Leave a Comment