Nieuw geopend: SLA Den Haag

door Wanderlust

Saladebars zijn de laatste jaren al enorm in opkomst en één van de meest populaire saladebars is zonder twijfel SLA. Met al 5 vestigingen in Amsterdam en een vestiging in Utrecht is er nu goed nieuws voor alle saladefans in Den Haag want SLA heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in het centrum van Den Haag!

SLA

SLA is in 2013 begonnen als familiebedrijf in Amsterdam met als droom om iedereen toegang te geven tot puur en lekker eten. Hun salades worden vers bereid van mooie producten die zoveel mogelijk in het seizoen zijn. Hierdoor verandert het menu ook elke 3 maanden en kan jouw salade zo helemaal naar jouw smaak worden aangepast, waarbij ook volop mogelijkheden zijn voor vegetariërs, veganisten en mensen met een gluten- of lactoseintolerantie. Naast de vaste opties op het menu is er ook de mogelijkheid om een salade helemaal zelf samen te stellen. Ze werken nauw samen met leveranciers als De Vegetarische Slager, Kroon Biologisch, Bocca Coffee, Oathie en April Tea. Stuk voor stuk bedrijven die ook een sterke nadruk leggen op onbewerkte, pure producten die met zorg tot stand zijn gekomen. Diezelfde zorg zie je terug in hun interieur waardoor elke SLA vestiging een heerlijke plek is om te vertoeven.

SLA

De nieuwste aanwinst in de SLA familie opende de deuren op 14 mei. Je vindt de nieuwe vestiging in Den Haag aan het Kerkplein 4-A. De saladebar is elke dag van de week geopend van 11.00 tot 21.00. Natuurlijk kun je ook nog altijd één van de 5 vestigingen van SLA bezoeken in Amsterdam of de vestiging in de Voorstraat in Utrecht. Voor meer informatie over SLA, het menu of een leuk kijkje in de winkels kun je een bezoekje brengen aan de website van SLA.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/ilovesla/

Related Posts

Leave a Comment