Nieuw geopend: SLA Haarlem

door Wanderlust

Saladebar SLA gaat als een speer in ons land! Eerder dit jaar opende er nog een vestiging van SLA in Den Haag en onlangs was het de beurt aan Haarlem. Net als in alle andere vestigingen van de populaire saladebar geniet je hier in Haarlem van heerlijke verse en gezonde salades, soepen, smoothies, sapjes en een heleboel meer heerlijkheden.

SLA is sinds hun oprichting in 2013 aan de Ceintuurbaan in Amsterdam enorm gegroeid. Met 5 vestigingen in Amsterdam, één vestiging in Utrecht, één vestiging in Den Haag en een nieuwe vestiging in Haarlem wint de saladebar in rap tempo aan populariteit en bereik. Niet zo gek natuurlijk want de formule, de look, het menu en de filosofie zijn fantastisch. SLA is opgericht als familiebedrijf in Amsterdam vanuit een droom om iedereen toegang te geven tot puur en lekker eten. De maaltijden worden in elke saladebar vers bereid van mooie producten die zoveel mogelijk biologisch en in het seizoen zijn. Er is volop ruimte om de maaltijden aan te passen voor vegetariërs, veganisten en mensen met een gluten- of lactose intolerantie en natuurlijk kun je er ook altijd voor kiezen om een eigen salade samen te stellen. Er wordt nauw samengewerkt met onder andere De Vegetarische Slager, Kroon Biologisch, Bocca Coffee, Oathie en April Tea en het menu wisselt nagenoeg om de drie maanden waardoor je altijd weer iets nieuws kunt proeven en beleven.

Je vindt de nieuwe vestiging van SLA in Haarlem aan de Kruisweg 68-B. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 11.00 uur tot 21.00 uur. Onlangs is de nieuwe herfstkaart gelanceerd dus ga zeker eens langs om de nieuwe gerechten te proeven. Voor meer informatie over SLA, een kijkje in het menu of een virtuele tour door de winkels kun je een bezoek brengen aan de website van SLA.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/ilovesla/

Related Posts

2 Beantwoorden

Marjolein 15 oktober 2016 - 11:05 am

Ziet er heerlijk uit! Komt op mijn lijstje!

Reply
Tessa 15 oktober 2016 - 4:45 pm

Leuk om te horen!

Reply

Leave a Comment