Nieuw geopend: Geflipt Amsterdam Oud-West

door Wanderlust

Alhoewel er tegenwoordig niet meer wekelijks nieuwe hippe burgerrestaurants worden geopend in ons land is de culinaire burgerrage in ons land nog lang niet voorbij. Gelukkig maar, want alhoewel wij nooit echt fan zijn geweest van de kleffe fastfood hamburgers kunnen wij een goede burger écht wel waarderen. Eén van de populaire burgerrestaurants in Amsterdam, Geflipt, liet onlangs weer zien dat de populariteit van burgers nog steeds doorgaat door een tweede vestiging van het restaurant te openen in Amsterdam Oud-West.

Geflipt

Het eerste restaurant van Geflipt opende in 2014 de deuren aan de Van Woustraat in Amsterdam. Hier combineren de eigenaren een menu van culinaire burgers (en sandwiches) met een ruime keuze aan (speciaal)bieren van onder andere Brouwerij ’t IJ, Two Chefs en Gebrouwen door Vrouwen en deze gouden combinatie werkt! Hier geniet je van bijzondere burgers als de Vurig, met gasconne beef, madame jeanette mayonaise, jalapenos en pittige chutney, of de vegaburger Las Vega, met een burger van rode biet, feta, cashewnoten en zwarte bonen. Dat deze formule werkt blijkt wel uit het feit dat ze sinds kort een tweede vestiging rijker zijn in Amsterdam Oud-West. Ook hier geniet je van een bijzonder verrassend menu in een gezellige setting.

Geflipt

Je vindt het nieuwe burgerrestaurant van Geflipt aan de Bilderdijkstraat 205 in Amsterdam Oud-West. Natuurlijk is de eerste vestiging van Geflipt aan de Van Woustraat 15 ook nog gewoon te bezoeken. Voor meer informatie over dit burgerrestaurant kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Geflipt.

Bron foto’s: Geflipt

Related Posts

Leave a Comment