The Spirit of Maastricht

door admin

Dat Maastricht in culinair opzicht absoluut een bezoek waard is blijkt elk jaar maar weer tijdens culinaire evenementen als Preuvenemint en Maastricht aan Tafel en eind deze maand ook tijdens The Spirit of Maastricht: een dag die geheel in het teken staan van whisky, speciaal voor de echte liefhebbers!

Op 29 oktober vindt de tweede editie plaats van The Spirit of Maastricht. Dit evenement wordt georganiseerd door de zelfde enthousiastelingen die vanaf 2013 al The Spirit of Amsterdam organiseren. Tijdens dit evenement maak je kennis met meer dan 500 soorten whisky van bekende nationale en internationale importeurs en distilleerderijen, maar er is ook volop aandacht voor muziek, lifestyle en natuurlijk foodpairing. In een proefsessie van 3 uur is er gelegenheid om alle gepresenteerde whisky’s te proeven en hier met deskundigen over te praten. Bij binnenkomst ontvangen bezoekers een authentiek ‘nosing en tasting’ glas om bij de diverse stands de whisky’s te proeven.

The Spirit of Maastricht vindt plaats op zaterdag 29 oktober in Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht. De middagsessie vindt plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur en de avondsessie van 19.00 uur tot 23.00 uur. Voor meer informatie over het event of voor het bestellen van kaartjes kun je een bezoek brengen aan de website van The Spirit of Maastricht.

Bron foto: Toronto Eaters @ https://unsplash.com/

Related Posts

Leave a Comment