Sissy-Boy Kerstmarkt

door admin

Ben je, net als wij, groot fan van Sissy-Boy? Dan zit je in het weekend van 10 december goed bij het Amstelveld! Op deze dag vindt dan namelijk de gezellige Sissy-Boy Kerstmarkt plaats. Bij het Amstelveld verzamelen diverse leuke merken zich om hun favoriete items voor de Kerst te tonen en natuurlijk kun je hier ook volop genieten van lekkere hapjes en drankjes en een heleboel winterse gezelligheid.

Sissy-Boy organiseert regelmatig leuke markten in Amsterdam, zoals de Sissy-Boy Lentemarkt afgelopen mei. De markt staat altijd garant voor veel gezelligheid en een enorm leuk aanbod van zowel Sissy-Boy Homeland als diverse andere merken. We weten nog niet exact welke merken er deze editie aanwezig zullen zijn, maar tijdens eerdere edities kon je naar hartenlust shoppen bij mooie merken en shops als O My Bag, House of Riots, Afriek, Geitenwollenwinkel, Kings of Indigo, Doing Goods, Vavoom Styling en Little Boomerang Amsterdam. Naast dit leuke aanbod geniet je hier natuurlijk ook van een verwarmend glaasje glühwein, fijne hapjes en gezellige livemuziek.

De Sissy-Boy Kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 10 december van 10.00 uur tot 17.00 uur bij het Amstelveld in Amsterdam. Voor meer informatie over het event of om op te hoogte te blijven van de aanwezige merken kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van de Sissy-Boy Kerstmarkt.

 

 

Related Posts

Leave a Comment