Nieuw geopend: Gallizia

door admin

Voor heerlijke Italiaanse delicatessen en het échte Italië gevoel hoef je niet meer af te reizen naar Zuid-Europa. Met de opening van Gallizia in de Javastraat in Amsterdam waan je je even in Italië en ben je welkom voor een heerlijk kopje koffie, vers brood, een goed glas Italiaanse wijn en smakelijke hapjes.

Gallizia

Gallizia is het initiatief van Tom, eigenaar van wijnwinkel Monega. Al jaren droomde hij van een plek om zijn zelf geïmporteerde Italiaanse wijnen te schenken en met Gallizia weet hij dit feilloos te combineren met het gevoel echt aan de keukentafel van een Italiaanse familie te zitten. Je kunt hier de hele dag terecht voor maaltijden, drankjes, gezelligheid en ontspanning. De dag begint natuurlijk met een verse croissant en een goede cappuccino. Voor de lunch kies je voor een heerlijke focaccia of smakelijke soep en voor een aperitivo kun je plaatsnemen voor een glas wijn en een hapje. Het diner is iets waar echt de tijd voor wordt genomen en hier kun je kiezen uit een ruime selectie antipasti en het pastamenu wisselt dagelijks. Voor de gerechten werkt Tom samen met de beste leveranciers uit de regio zodat alles zo smaakvol en vers mogelijk is.

Gallizia

Je vindt Gallizia in Amsterdam aan de Javastraat 67. Het restaurant is 7 dagen per week geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 12.00 uur, op zaterdag vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur. Voor meer informatie over deze fijne nieuwe hotspot kun je een bezoek brengen aan de website van Gallizia.

Bron foto’s: http://gallizia.nl/

Related Posts

Leave a Comment