Flavourites Live

door admin

De meeste online shoppers zullen wel bekend zijn met Flavourites, het online platform waar de leukste webshops op één locatie zijn verzameld. Voor alle fans van de webshops op Flavourites is er nu goed nieuws want van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november vindt in Amsterdam-Noord een nieuwe editie van Flavourites Live plaats, een ontzettend gezellig event waar je de leukste webshops van Flavourites live kunt beleven!

Flavourites Live

Wij hebben nu al twee keer een bezoek gebracht aan Flavourites Live en iedere keer staan we weer te kijken van de enorme hoeveelheid leuke webshops die haar aanwezig zijn en het prachtige aanbod.  Aankomende editie zullen er meer dan 130 stands aanwezig zijn op het event waaronder een paar van onze favorieten, zoals Dreamkey, Eef Lillemor en StudioZomooi. Je vindt hier een enorm uitgebreid assortiment aan speelgoed, (kinder)kleding, hobbyartikelen, interieurartikelen, boeken, sieraden, accessoires en nog heel veel meer. Daarnaast worden er diverse creatieve workshops en demonstaties georganiseerd, zoals een demonstratie letters tekenen, een workshop papieren pioenrozen maken en demonstratie zeefdrukken. Natuurlijk valt er hier ook van alles te proeven. Zo zorgen de mannen van Catering van het Land voor heerlijke biologische culinaire verrassingen, geniet je van heerlijke koffie bij Babes Coffee en zijn er nog diverse andere stands met hapjes en drankjes aanwezig.

Flavourites Live

Flavourites Live vindt plaats van vrijdag 18 november tot en met zondag 20 november in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Wil je meer weten over dit leuke event, de deelnemers of wil je alvast jouw kaartjes bestellen? Bezoek dan de website van Flavourites Live.

 

Related Posts

Leave a Comment