Feel Good & Shop Event

door admin

Op 11 en 12 maart is het weer zo ver, dan verzamelen de leukste (web)shops zich in Veghel voor het Feel Good & Shop Event. Tijdens dit gezellige event maak je kennis met de leukste (online) winkels, doe je een heleboel inspiratie op en geniet je van heerlijke hapjes en drankjes bij de diverse foodtrucks die aanwezig zullen zijn.

Tijdens dit gezellige shopfestijn shop je bij een heleboel leuke (web)winkels. Je vindt hier sowieso een paar van onze favoriete shops, zoals Hipgemaakt, Lots of Balloons en Studio Inktvis, maar er valt ook een heleboel nieuws te ontdekken. Het aanbod aan winkels is erg divers en varieert van fashion tot beauty en van stationary tot speelgoed. Voor iedereen wat wils dus!

Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven. Zo zijn er diverse foodtrucks aanwezig voor de nodige versnaperingen en kun je optimaal ontspannen door te kiezen voor een schoonheidsbehandeling of een massage. Ook leer je hier meer over gezonde voeding en kun je een gezondheidscheck doen. Wil je meer weten over dit event en de aanwezigen? Bezoek dan zeker eens de website van het Feel Good & Shop Event.

Het Feel Good & Shop Event vindt plaats op vrijdag 11 maart van 13.00 tot 21.00 en op zaterdag 12 maart van 10.00 tot 18.00 in de Koekbouw aan de Noordkade in Veghel. Tickets zijn in de voorverkoop te bestellen via de website voor € 7,50 of aan de kassa tijdens het event voor € 10,-.  Wij zijn er in elk geval zeker bij!

Related Posts

Leave a Comment