Binnenkort geopend: Meneer de Wit Heeft Honger

door admin

Binnenkort opent aan de Witte de Withstraat in Amsterdam het nieuwe restaurant Meneer de Wit Heeft Honger. Het restaurant is onderdeel van het creatieve complex Meneer de Wit en dit zal ook zeker terug te zien zijn in bijvoorbeeld de kunst in het restaurant. Het restaurant is een initiatief van Simo Bouabgha, voormalig chefkok van Club Trouw, dus dat belooft veel goeds!

In het restaurant geniet je van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner en dat alles met een mediterraanse twist. Het restaurant hanteert een shared dining concept waar wij altijd groot fan van zijn omdat je zo kennis kunt maken met een heleboel fijne gerechten en natuurlijk is het ook gewoon een gezellige manier van eten. Het menu is nu al te bekijken op de website van Meneer de Wit Heeft Honger.

Vanaf 24 november is het gloednieuwe restaurant Meneer de Wit Heeft Honger te bezoeken aan de Witte de Withstraat 10 in Amsterdam. Volg vooral de Facebookpagina van Meneer de Wit Heeft Honger om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Bron: https://www.facebook.com/meneerdewitheefthonger

Related Posts

Leave a Comment