Nieuw geopend: First Eet Café

door admin

Arnhem is een ontzettend leuke stad om te shoppen en is rijk aan heel veel leuke hotspots waar je terecht kunt voor een heerlijk hapje en drankje. Het onlangs geopende First Eet Café aan de Markt kan direct aan dit lijstje worden toegevoegd!

Het eetcafé opende op zaterdag 10 oktober feestelijk de deuren en is sindsdien al een grote hit. Niet verwonderlijk want niet alleen geniet je bij het First Eet Café van een heerlijk hapje en drankje, het eetcafé biedt ook ruimte voor exposities, workshops en diverse bijeenkomsten, bijvoorbeeld in de botanic room. Daarnaast heeft First Eet ook zijn eigen winkel waar je prachtige producten vindt voor in de keuken of voor op tafel.

First Eet Café

Het menu van het First Eet Café is niet erg uitgebreid, maar biedt meer dan genoeg heerlijke opties voor elk moment van de dag. ‘s Ochtends heb je de keuze uit diverse heerlijke ontbijtjes, ‘s middags uit diverse verrassende sandwiches en salades en natuurlijk kun je hier ook altijd terecht voor een heerlijk gebakje bij de koffie. Op zondag is een bezoek aan het First Eet Café extra bijzonder want dan kun je aanschuiven bij het gezellige en uitgebreide Sunday Buffet waar je geniet van heel veel lekkers.

First Eet Café

Je vindt het First Eet Café in Arnhem aan de Markt 27. Het eetcafé is geopend voor het publiek van woensdag tot en met zondag en op maandag en dinsdag op afspraak. Breng zeker ook eens een bezoek aan de website van het First Eet Café als je meer wilt weten over deze leuke hotspot en voor een kijkje in het menu of de webshop.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/FirstEet
Bron foto 2: https://www.facebook.com/FirstEet
Bron foto 3: https://www.facebook.com/FirstEet

Related Posts

Leave a Comment