Nieuw geopend: Borrl Kitchen

door Wanderlust

Amsterdam is weer een nieuwe hotspot rijker in de vorm van restaurant Borrl Kitchen aan de Plantage Kerklaan. In een informeel en gastvrij restaurant tegenover Artis geniet je hier van heerlijk maaltijden op elk moment van de dag, gemaakt van lokale ingrediënten en geserveerd met de grootst mogelijke zorg.

Borrl Kitchen is mede tot stand gekomen middels crowdfunding. Door investeringen van derden via CrowdAboutNow was er een ruim budget beschikbaar voor de verbouwing van het pand, de inrichting van de keuken, het meubilair en de inventaris. Zo hebben de initiatiefnemers de grootse plannen die ze hadden bij aanvang van dit nieuwe restaurant al in de opbouw kunnen realiseren. Bij Borrl Kitchen is iedereen welkom voor een ontbijt, lunch of uitgebreid diner. Alle gerechten worden gemaakt met producten die zoveel mogelijk uit Amsterdam zelf of uit de regio afkomstig zijn. Zo werken ze samen met Vishandel Jan van As, hebben ze lokale designers betrokken bij de inrichting en wisselt het bier op de tap, afkomstig van een kleine lokale Amsterdamse brouwerij, maandelijks. Goede koffie is natuurlijk een absolute must en daarom hebben ze gekozen voor een samenwerking met Stooker Roasting uit Amsterdam. Er wordt niet zozeer gewerkt met een vast menu, maar de initiatiefnemers leggen erg de nadruk op de beleving van eten en daarom hebben zij een aantal bijzondere nieuwe serveermethoden bedacht waar hier mee gewerkt wordt. Wil je genieten van de gerechten van Borrl Kitchen op kantoor of thuis? Dat kan door het bestellen van de Borrl Box: je krijgt dan een heerlijke box bezorgd vanuit het restaurant.

Je vindt Borrl Kitchen aan de Plantage Kerklaan 41 in Amsterdam, tegenover Artis. Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot neem je natuurlijk even een kijkje op de Facebookpagina van Borrl Kitchen.

Bron foto: https://crowdaboutnow.nl/borrl-kitchen

Related Posts

Leave a Comment