Juice by Nature

Nieuw geopend: Juice by Nature

door Wanderlust

De gezonde hotspots zijn de laatste jaren enorm in opkomst. Zaken als Juice Brothers, YAY HealthstoreJuice & Salad, SNCKBR en The Meets zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Amsterdam en nu is dit aanbod aan gezonde hotspots nog verder uitgebreid met de opening van Juice by Nature aan de Warmoesstraat.

Juice by Nature opende op vrijdag 14 oktober de deuren in het centrum van Amsterdam. De nieuwe zaak heeft als motto ‘making healthy delicious’ en je geniet hier dus ook van heerlijke verse sapjes en gezonde tussendoortjes. Proef heerlijke sapjes als Easy Greens, met spinazie, appel, komkommer, gember en citroen, de Daily Fix, met biet, tomaat, wortel en komkommer of de Ginger Glow, met wortel, appel en gember. Ook kun je hier terecht voor de heerlijke bites van Sharp Sharp waar wij sowieso al groot fan van zijn.

Je vindt Juice by Nature aan de Warmoesstraat 108 in Amsterdam. De zaak is geopend van maandag tot en met zondag van 09.00 uur tot 20.00 uur en in het weekend vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Juice by Nature.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/JuicebyNature/

Related Posts

Leave a Comment