Binnenkort geopend: Vinnies Rivierenbuurt

door Wanderlust

Sinds de opening van Vinnies in de Haarlemmerstraat in 2012 is het eetcafé al snel een begrip geworden in Amsterdam en omstreken. Iedereen die trek heeft in een echt goede kop koffie of een heerlijke en verantwoorde maaltijd op elk moment van de dag strijkt maar al te graag even neer in de huiskamer van Vinnies aan de Haarlemmerstraat of in hun tweede vestiging aan de Nieuwezijds Kolk. Iedereen zal dan ook verheugd zijn om te horen dat Vinnies binnenkort een derde vestiging opent, dit maal in de Rivierenbuurt in Amsterdam!

Bij Vinnies kun je terecht voor eenvoudige, pure en smakelijke gerechten van de beste biologische en, waar mogelijk, lokale ingrediënten. De gerechten lijken recht uit één van de kookboeken van Ottolenghi afkomstig te zijn en de kaart wisselt regelmatig waardoor je je hier keer op keer weer kunt laten verrassen op culinair gebied. De nieuwe locatie aan de Scheldestraat in de Rivierenbuurt zal, net als de andere twee cafés, ook een uitgebreid ontbijt- en lunchmenu aanbieden, maar daarnaast kun je hier ook terecht voor een wijntje of een andere alcoholische versnapering. Wij verwachten dat het nieuwe eetcafé net zo’n hit in de Rivierenbuurt zal zijn als de andere twee vestigingen nu al zijn in de binnenstad van Amsterdam.

De nieuwe vestiging van Vinnies zal naar verwachting eind september de deuren openen aan de Scheldestraat 45 in Amsterdam. Natuurlijk kun je tot die tijd ook een bezoek brengen aan de eerder geopende vestigingen aan de Haarlemmerstraat 46-hs of Nieuwezijds Kolk 33-hs. Voor meer informatie over deze leuke hotspot of een kijkje op de menukaart kun je een bezoek brengen aan de website van Vinnies.

Related Posts

Leave a Comment