Uit eten met korting met Restoranto

door Wanderlust

Profiteren van fijne kortingen bij diverse horecagelegenheden bij jou de buurt terwijl je tegelijkertijd helpt voedselverspilling tegen te gaan? Het klinkt haast als te mooi om waar te zijn, maar het is sinds kort echt mogelijk met de handige app van Restoranto. Door het installeren van de gratis app ontvang je diverse last-minute kortingen van diverse restaurants bij jou in de buurt waar je direct van kunt profiteren!

Restoranto

De app van Restoranto werd in juni gelanceerd in Rotterdam en de oprichters zijn nu al bezig met de uitbreiding naar Utrecht en Delft. Het principe van de app is eenvoudig: Via gps lokaliseert de app jouw locatie en krijg je een overzicht van de aangesloten restaurants bij jou in de buurt en de deals die zij aanbieden. Wanneer je een restaurant selecteert word je binnen een uur daar verwacht om gebruik te kunnen maken van de last-minute deal. Door gebruik te maken van de app krijg je niet alleen die mooie korting, maar je helpt het restaurant ook om stoelen te vullen en zo voedselverspilling tegen te gaan. Daarnaast wordt er voor iedere verkochte maaltijd ook een maaltijd gedoneerd aan mensen die honger lijden in Afrika. Een prachtig initiatief dat dus voor alle betrokkenen positief uitpakt!

Restoranto

Op dit moment vind je in de app nog alleen restaurants in Rotterdam, maar steeds meer restaurants sluiten zich aan bij Restoranto en wij verwachten dan ook dat al snel steeds meer restaurants in andere steden gebruik zullen maken van de app om zo hun restaurants te vullen en voedselverspilling tegen te gaan. De app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play. Kijk voor meer informatie over dit mooie initiatief op de website van Restoranto.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/Restoranto/
Bron foto 2: http://restoranto.com/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/Restoranto/

Related Posts

Leave a Comment