Onze kennismaking met HelloFresh

door admin

Alhoewel HelloFresh ondertussen alweer een tijdje meedraait en zich heeft ontwikkeld tot de grootste leverancier van maaltijdenboxen in Nederland hadden wij tot voor kort nog nooit echt gebruik gemaakt van deze maaltijdendienst. We vonden het dan ook heel erg leuk dat wij benaderd werden door HelloFresh om eens kennis te maken met hun dienst en de maaltijden die zij aanbieden en wij delen onze ervaringen natuurlijk graag met jullie!

HelloFresh

HelloFresh is één van de eerste en meest bekende maaltijdboxdiensten in ons land. Elke week stellen zij diverse maaltijdenboxen samen met gezonde en smakelijke recepten en ingrediënten welke gratis thuis worden bezorgd bij klanten. Je kunt als klant kiezen uit een Originalbox, bestaande uit vlees, vis en vegetarische gerechten, een Veggiebox, met uitsluitend vegetarische gerechten, of een Familybox, met gerechten speciaal gericht op het hele gezin. Bij alle boxen geef je aan voor hoeveel personen er gekookt moet worden (geschikt voor 1 tot 6 personen) en je krijgt de juiste hoeveelheid eenvoudig thuis bezorgd.

HelloFresh

Wij kozen voor de Veggiebox die de recepten en ingrediënten bevatte voor drie vegetarische maaltijden voor twee personen. Wij waren aangenaam verrast door de kwaliteit van de recepten en de bijgeleverde ingrediënten. Alles was supervers en waar mogelijk precies afgemeten voor het recept zodat voedselverspilling wordt tegengegaan. De eerste dag maakten wij een Oosterse heldere noedelsoep met paksoi en cashewnoten, de tweede dag conchiglie integrale met cherrytomatensaus en feta en de derde dag romige parelcouscous met little gem, oude kaas en pecannoten. Alle maaltijden waren eenvoudig binnen een half uur te bereiden en door de overzichtelijke receptenkaartjes met een duidelijke stap voor stap uitleg zijn de gerechten zelfs voor minder ervaren thuiskoks goed te doen. Op de receptenkaartjes vind je ook nog aanvullende informatie over allergenen, benodigdheden, bereidingstijd, geschiktheid voor kinderen en zelfs tips over wijn of om tijd te besparen tijdens het koken. De gerechten vielen enorm in de smaak en de porties van de maaltijden waren erg royaal voor slechts twee personen waardoor je zelfs nog extra hebt voor een (kleinere) portie voor een extra persoon of voor een ander moment. Onze absolute favoriet was de Oosterse noedelsoep die zelfs een vaste plek in onze receptenindex heeft verdiend. Al met al waren wij aangenaam verrast door het gemak en de kwaliteit van de maaltijden. HelloFresh biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier heel gevarieerd te eten en kennis te maken met nieuwe gerechten, wereldkeukens en ingrediënten.

HelloFresh

Wil jij zelf ook kennismaken met HelloFresh? Dan kunnen wij je een leuke aanbieding doen! Met de code GEN2X10NL krijg je namelijk maar liefst €10,- korting op je eerste en tweede Original-, Veggie- of Familybox van HelloFresh. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap aan: er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen en opzeggen, pauzeren en het kiezen van de maaltijden kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice. Mocht je kiezen voor een lidmaatschap bij HelloFresh dan heb je ook nog 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Deze bedenktijd gaat in vanaf de ontvangst van de eerste box. De actie is niet te combineren met andere aanbiedingen en de kortingscode is geldig tot 31 december 2016. Voor meer informatie over HelloFresh en de actievoorwaarden kun je een bezoek brengen aan de website van HelloFresh.

banner

Bron foto 1: https://www.hellofresh.nl/

Related Posts

Leave a Comment