Big Taste Festival

door admin

Alhoewel er in Nederland een flinke hoeveelheid foodfestivals plaatsvindt deze zomer zijn er een aantal provincies in ons land waar men helaas vaak deze festivals moet mislopen, zoals Friesland en Groningen. Gelukkig bezoekt het Big Taste Festival dit jaar maar liefst 4 steden, waaronder Sneek, Leeuwarden, Groningen en Almere. Dit weekend vindt de laatste editie van het jaar plaats en vind je het festival in Sneek.

Eerder dit jaar streek het Big Taste Festival al neer in Groningen, Leeuwarden en Almere en nu is het tijd voor de afsluiter van dit jaar in Sneek. Dit is niet voor niets natuurlijk, want hier is het tenslotte allemaal begonnen voor dit foodfestival. Het belooft een gezellige editie te worden met een veelzijdige selectie aan foodtrucks en muziek. Tijdens het Big Taste Festival in Sneek vind je onder andere de foodtrucks van de Frietosoof, El Bollo, Shake It Till You Make It, Doerga, Tasty Buns en Masawaja. Natuurlijk is er ook gedacht aan het entertainment. Zo treden hier onder andere de jonge Friese dj Gerben Brouwer op en wordt de lekkerste soul, funk en jazz gedraaid door Smokin”45S.

Het Big Taste Festival vindt plaats van vrijdag 19 augustus tot en met zondag 21 augustus op het voormalig Flexaterrein aan de Oppenhuizerweg in Sneek. Het festival is gratis toegankelijk. Voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op de website van het Big Taste Festival.

Bron foto: https://www.facebook.com/bigtastefestival/

Related Posts

Leave a Comment