Arab Food Lovers

door admin

Alhoewel wij al jarenlang groot fan zijn van Arabische gerechten is 2016 toch wel hét jaar van de Arabische keuken te noemen. De heerlijke recepten spatten van de pagina’s van diverse kooktijdschriften af en producten als ras el hanout en couscous raken steeds meer ingeburgerd in onze supermarkten en keukens. Toch is het niet altijd even eenvoudig om alle ingrediënten voor heerlijke Arabische gerechten te vinden. Gelukkig biedt de nieuwe webshop van Arab Food Lovers daarvoor nu uitkomst!

Arab Food Lovers

Arab Food Lovers is het zusje van Asian Food Lovers. Het is een fijne en overzichtelijke webshop boordevol Arabische producten. Je vindt hier maar liefst 400 producten van 16 verschillende Arabische merken, zoals couscous, harissa, granaatappelmelasse, ras el hanout en dadelsiroop. Daarnaast vind je binnenkort op de website een mogelijkheid om de Arab Food Lovers Box te bestellen. Deze foodbox bevat de ingrediënten en recepten om 3 heerlijke gerechten te maken die zijn ontwikkeld door niemand minder dan Nadia Zerouali.

Arab Food Lovers

Om de lancering van deze nieuwe webshop te vieren en heel Nederland kennis te laten maken met de heerlijke smaken van de Arabische keuken mogen wij jullie blij maken met 15% korting op elke aankoop bij Arab Food Lovers én daar bovenop is de verzending dan ook nog eens gratis! Gebruik bij jouw bestelling de kortingscode ARABNEW15 en je kunt naar hartenlust shoppen in deze fijne webshop.

Related Posts

Leave a Comment