Nieuw geopend: Maestro’s Recordcafé

door admin

Het is alweer even geleden dat wij schreven over de opening van een nieuwe conceptstore, maar nu hebben wij wel weer een pareltje om te delen met jullie. Onlangs opende namelijk in Den Bosch het Maestro’s Recordcafé: een hotspot waar vinyl moeiteloos wordt gecombineerd met heerlijke koffie. Daar worden wij blij van en we kunnen ons voorstellen dat jullie ook staan te popelen om een bezoekje te brengen aan deze nieuwe Brabantse hotspot.

Maestro’s Recordcafé opende begin juli de deuren in Den Bosch en is een gespecialiseerde platenzaak waar je niet alleen terecht kunt voor muzikale pareltjes van onder andere Prince, David Bowie, Marvin Gaye, Adele en Elton John op vinyl, maar waar je ook nog eens aan het juiste adres bent voor diverse accessoires en onderhoudsartikelen voor jouw platenspeler. Mocht je nu honger hebben gekregen van al dit struinen door de platenbakken dan kun je direct plaatsnemen aan tafel voor een kopje koffie en een heerlijk broodje. En alsof dit alles nog niet genoeg is kun je bij Maestro’s Recordcafé ook nog eens, geheel gratis, diverse arcadegames spelen!

Je vindt Maestro’s Recordcafé aan de Hinthamerstraat 98-A in Den Bosch. De zaak is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 11.00 uur. Natuurlijk is de webshop van Maestro’s Recordcafé ook altijd te bezoeken voor mensen die niet in de buurt van Den Bosch wonen. Hier vind je hun uitgebreide assortiment en bestellingen voor 17.00 uur worden de volgende werkdag thuisbezorgd.

Bron foto: https://www.facebook.com/MaestrosRecordcafe/

Related Posts

Leave a Comment