Texel Culinair

door admin

Dit weekend ontdek je weer alles wat het waddeneiland Texel te bieden heeft op culinair gebied tijdens Texel Culinair. Drie dagen lang staat De Koog in het teken van heerlijk eten en drinken en maak je kennis met de diverse culinaire bedrijven op Texel en hun specialiteiten.

Tijdens Texel Culinair staat in de eerste plaats de heerlijke cuisine van de lokale culinaire bedrijven centraal.Elke dag vinden er proeverijen plaats van restaurants als ‘t Pakhuus, Bakker Timmer, Brasserie Bos en Duin, Bistro 110, Taj Mahal en Isola Bella. Er is veel aandacht voor de lokale producten van Texel en hier wordt ook volop mee gewerkt tijdens het event door de verschillende culinaire aanbieders. Daarnaast valt er natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo kun je hier aanwezig zijn bij een live cooking event van Anneke’s Kitchen waar bekende en minder bekende chefs worden uitgedaagd oost en west te combineren en kunnen kinderen cupcakes maken met de Pink Lady’s. Om de sfeer compleet te maken vinden er diverse muzikale optredens plaats.

Texel Culinair vindt plaats van vrijdag 9 september tot en met zondag 11 september in De Koog. Voor meer informatie over het evenement of de deelnemende restaurants en het programma kun je een kijkje nemen op de website van Texel Culinair.

Bron foto: http://www.texelculinair.nl/

Related Posts

Leave a Comment