Tilburg Culinair

door admin

Deze week maak je kennis met het beste dat Tilburg te bieden heeft op culinair gebied tijdens Tilburg Culinair. Op een gezellig culinair plein in de stad zijn diverse lokale restaurants aanwezig om de bezoekers kennis te laten maken met hun specialiteiten.

Tilburg Culinair vindt dit jaar alweer voor de 26e keer plaats en staat deze editie geheel in het teken van Sin & Sense. Deze editie nemen 13 lokale restaurants deel aan het evenement en laten zij de bezoekers kennismaken met hun heerlijke gerechten. Je vindt op het culinaire plein bijvoorbeeld Auberge du Bonheur, La Guitarra, mooR, Le Bistro, Riddershoeve en Otori. De restaurants serveren stuk voor stuk een aantal van hun specialiteiten, zoals een ‘Sushi a la minute’ wagyu of langoustine bij Cookaholics, een huisgemaakte garnalenkroket bij Kok Verhoeven of een truffelrisotto bij mooR. Natuurlijk is er naast al dit culinaire aanbod ook gedacht aan entertainment. Gedurende de week vinden er diverse muzikale optredens plaats en op zondag worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd.

Tilburg Culinair vindt plaats van donderdag 22 september tot en met zondag 25 september op het Willemsplein in Tilburg. De entree is gratis en ter plaatse kan er bij de diverse restaurants alleen worden betaald met het Tilburgs Troske. Voor meer informatie over het evenement, de deelnemende restaurants of de gerechten die worden geserveerd kun je een kijkje nemen op de website van Tilburg Culinair.

Related Posts

Leave a Comment