De 5 leukste events dit weekend

door admin

Ook al loopt september weer tegen zijn eind en is het festivalseizoen wel zo goed als afgelopen, er is nog genoeg te beleven in het land. Wij hebben ook deze vrijdag weer de 5 leukste events voor jullie op een rij gezet zodat je je ook dit weekend geen moment hoeft te vervelen.

24H Zuid

24H Zuid

Op zaterdag 24 september beleef je Amsterdam Zuid op een geheel nieuwe manier tijdens het leuke event 24H Zuid. Tijdens dit bijzondere event openen diverse locaties in het stadsdeel hun deuren en maak je in 24 uur kennis met de veelzijdigheid en creativiteit van stadsdeel Zuid. Deze editie staan vooral sport en kunst op het programma. Bezoek de Nacht van de Waanzin in het Van Gogh Museum, ontdekt het Concertgebouw tijdens een nachtelijke rondleiding, neem deel aan een nachtsafari door het Amsterdamse Bos of dineer in het Okura. Meer informatie over 24H Zuid vind je hier.

Markt van 1001 Smaken

Markt van 1001 smaken

Aankomend weekend vindt in Amsterdam de Markt van 1001 Smaken plaats: een gezellige markt in een enorme hal waar van alles te zien, horen, proeven en beleven is op foodgebied. Geniet met een hapje en een drankje van live muziek, doe ondertussen je verse boodschappen en maak kennis met allerlei exotische etenswaren. De Markt van 1001 Smaken vindt dit jaar plaats op zondag 25 september van 11.00 uur tot 17.00 uur in het Foodcenter aan de Jan van Galenstraat 4 in Amsterdam. Voor meer informatie kijk je hier.

Klein Berlijn

Klein BerlijnDit weekend vindt Klein Berlijn weer plaats in Groningen. Tijdens Klein Berlijn wordt de Grote Markt weer omgetoverd tot één groot vintagewalhalla. Op de Grote Markt vind je een uitgebreide selectie aan vintagekleding, -accessoires en -meubels en natuurlijk is er ook genoeg te beleven op muziek- en foodgebied. Klein Berlijn vindt plaats op zondag 25 september van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Grote Markt in Groningen. De entree is gratis. Voor meer informatie kijk je hier.

Snor Festival

Snorfestival

Dit weekend vindt in Utrecht in de nieuwe Snorfabriek het Snorfestival plaats: een gezellig, ongedwongen en creatief festival waar van alles te beleven is voor jong en oud. Je kunt hier heel veel leuke en originele workshops volgen, maar natuurlijk ook genieten van heerlijk eten en drinken en fijne muziek. Het Snorfestival vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 september in de Snorfabriek aan de 2e Daalsedijk 14-A in Utrecht. Voor meer informatie kun je hier een kijkje nemen.

Smaakmakers Festival

Smaakmakers Festival

Dit weekend vindt in Drenthe het Smaakmakers Festival plaats: een gezellig event waarbij De Wijk voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant waar je geniet van hapjes en drankjes uit alle windstreken. Naast al dit lekkers zijn er ook nog diverse activiteiten voor jong en oud. Het Smaakmakers Festival vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 september in het Reestdal in De Wijk in Drenthe. De entree is gratis. Voor meer informatie kijk je hier.

Bron foto 1: Gabriel Gurrola @ https://unsplash.com/
Bron foto 2: Merijn Roubroeks @ http://www.iamsterdam.com/
Bron foto 4: https://www.facebook.com/events/258771711152953/
Bron foto 5: https://www.facebook.com/uitgeverijsnor/
Bron foto 6: https://www.facebook.com/smaakmakersfestival/

Related Posts

Leave a Comment