Tasty Donuts & Shell

door admin

De kop van dit artikel klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is toch echt juist: vanaf deze maand zijn de lekkernijen van Tasty Donuts & Coffee namelijk verkrijgbaar bij het Shell Tankstation Diemen. Dat is nog eens genieten onderweg!

De verkoop van de donuts van Tasty Donuts & Coffee bij het tankstation is begonnen op 2 september en lijkt onderdeel te zijn van een enorme opleving van het aanbod bij tankstations door het hele land. Al eerder werden er diverse Starbuckscounters geopend bij Shell Tankstations door het hele land en steeds meer tankstations hebben een counter waar verse broodjes worden gemaakt en waar de koffie ook daadwerkelijk smakelijk is. Nu kun je dus ook sinds kort bij Shell in Diemen de heerlijkheden van Tasty Donuts & Coffee krijgen bij wijze van pilot. Wij hopen natuurlijk dat de samenwerking een succes blijkt te zijn en dat er al snel meerdere tankstations zullen volgen.

Je vindt het Shell Tankstation Diemen aan de Diemerpolderweg 2. Natuurlijk kun je ook altijd een bezoek brengen aan Tasty Donuts & Coffee aan de Reguliersbreestraat 19-H in Amsterdam, in het pand van Yogen Früz waar ze een shop-in-shop openden. Voor meer informatie over het uitgebreide aanbod van de winkel kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Tasty Donuts & Coffee.

Bron foto: https://www.facebook.com/tastydonuts.amsterdam

Related Posts

Leave a Comment