NeighbourFood & Flea Market

door admin

Iedere 3e zondag van de maand vind je in Amsterdam één van de leukste foodmarkten in ons land, de NeighbourFood Market. Op deze markt kun je je te goed doen aan al het lekkers dat producenten van in en rond Amsterdam te bieden hebben in een heel gezellige sfeer en eens in de zoveel tijd wijkt de markt sinds kort ook uit naar Den Bosch.

wanderlust-blog.nl/neighbourfood market

De NeighbourFood Market is een heerlijke plek om te vertoeven op een luie zondag. Eén van de hallen van de Westergasfabriek wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar foodwalhalla. Je geniet van de lekkerste smoothies, heerlijke verse espresso van De Espressobus (een absolute aanrader!) en een steeds wisselend aanbod aan foodstands. De afgelopen editie kon je bijvoorbeeld genieten van verse oesters, Spaanse streetfood, pitabroodjes met beenham, soep of friet. Dat is slechts een kleine greep uit het enorme aanbod, maar het moge duidelijk zijn dat je hier je buik wel vol kunt eten.

wanderlust-blog.nl/neighbourfood market

De hele setting van de markt is enorm sfeervol. Ook al vindt het plaats in een grote industriële hal, de heerlijke geuren van het verse eten, de gezellige kraampjes, de fijne muziek van de dj en de vriendelijke atmosfeer creëren samen een ontspannen en warme sfeer. Her en der verspreid vind je fijne leunstoelen, comfortabele banken en lange tafels om gezellig neer te ploffen met iets lekkers. De perfecte setting voor een luie zondag als je het ons vraagt.

wanderlust-blog.nl/neighbourfood market

De NeighbourFood Market is trouwens niet alleen een foodmarkt. Bij de meeste edities vind je namelijk ook een kleine Flea Market. Hier vind je gezellige kraampjes met de leukste vintage items en kleding. De Flea Market is niet groot, maar het is een leuke toevoeging aan de foodmarkt.

wanderlust-blog.nl/neighbourfood market

De NeighbourFood Market vindt elke 3e zondag van de maand plaats in één van de hallen van de Westergasfabriek en af en toe ook in Den Bosch. De exacte locatie van de markt en de data van de komende markten vind je in de agenda of op de Facebookpagina van de NeighbourFood Market. De eerstvolgende editie vindt plaats op zaterdag 17 december en zondag 18 december bij de Westergasfabriek in Amsterdam en staat geheel in het teken van Kerst.

Related Posts

Leave a Comment