NYNstyles

door admin

NYNstyles is een super leuke webshop met mooie posters en decoratie voor de muren! Via deze shop vind je de leukste uitspraken met een hele mooie layout afgedrukt op posters maar ook op kaarten.

NYNstyles is opgericht door Nynke van Dijk en is pas een paar maandjes online. De ontwerpen voor de posters┬ázijn erg bijzonder en mooi. Ontwerpen die je niet snel ergens anders zal zien en dit voor een schappelijke prijs. De teksten ‘smile, there’s wine’ en ‘sorry for what I said when I was hungry’ maakten ons erg enthousiast. Maar naast het leuke aanbod op de webshop, is het ook mogelijk op posters in andere maten te bestellen en te personaliseren. Ook kunnen de posters als cadeau gegeven worden met bijvoorbeeld een naam of tekstje erop.

Wat spulletjes die de shop aanbiedt worden ook verkocht in winkels, o.a. bij CouCou in Dokkum, Bijzonder & Genieten in Surhuisterveen, Studio8 Lifestyle winkel in Leeuwarden, Julderda’s bloemenboetiek en Odette Kids Store in Burgum.

wanderlust-blog.nl/NYNstyles

Zoals de webshop zelf mooi zegt: ‘there’s more to come..’. Hou NYNstyles dus in de gaten! Voor meer informatie en inspiratie kijk je op de Facebook pagina!

Bron foto 1: http://nynstyles.nl/
Bron foto 2: http://nynstyles.nl/

Related Posts

1 comment

Leave a Comment