Kaartje of Kip

door admin

Kaartje of Kip is een onwijs leuke webshop gespecialiseerd in de meest originele geboorte- en trouwkaarten. Ook vind je hier leuke ansicht- en wenskaarten en ook allerlei handige spulletjes zoals kalenders, schrijfblokken en Kaartje of Kip heeft zelfs een agenda!

Bij Kaartje of Kip kan je terecht voor prachtige gepersonaliseerde kaarten en uitnodigingen, maar ook voor leuke hebbedingetjes en schrijfwaren. Dit alles is en wordt ontworpen door Karin: een illustrator die voor diverse tijdschriften heeft gewerkt en nu dus ook werkzaam is via haar eigen shop! En waar komt die leuke naam nou vandaan? Kaartje omdat dat natuurlijk een lief koosnaampje is en blijkbaar komt Karin uit de polder en werd zij daar ‘kip’ genoemd. Het is in ieder geval een pakkende naam voor een prachtige webshop!wanderlust-blog.nl/PicMonkey Collage

Wat zo leuk is aan de webshop is dat je zelf je kaartje kan personaliseren. Of dit nou een persoonlijk kaartje is, of een trouwkaart of uitnodiging, samen met Karin kom je tot de mooiste werkjes! Zelfs de kleur van de envelop mag je zelf uitkiezen en je kan er ook een prachtige adresstickers en sluitzegels bij nemen, dan is het hele proces volledig gepersonaliseerd!

wanderlust-blog.nl/voorbeelden kaartjes

Hoewel er voor ons altijd wel een reden is om een leuk kaartje te kopen en te versturen, kan het natuurlijk dat je even geen reden hebt. Gelukkig zijn er genoeg andere leuke artikelen te verkrijgen via de webshop en is het zeker wel een kijkje waard. Al is het alleen maar voor de prachtige unieke illustraties.

Wil je op de hoogte blijven? Klik dan hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 2: http://www.kaartjeofkip.nl/
Bron foto 3: http://www.kaartjeofkip.nl/

Related Posts

Leave a Comment