Liefs Label

door admin

Bij Liefs kan je terecht voor de meest leuke en gepersonaliseerde slingers! Wij zitten al boordevol ideeën en kunnen niet wachten tot een volgend verjaardagspartijtje of ander sociaal evenement waar wij even onze creativiteit en vooral speelsheid kunnen lozen.

De slingers die je zoal kunt bestellen zijn bijvoorbeeld voor een trouwerij, verjaardag, een afscheid of gewoon als fulltime decoratie in huis. Een slinger bestellen werkt als volgt: je kiest de tekst die jij als slinger wilt (dat is dus een vlag per letter), na wat persoonlijke gegevens kun je de kleur van het touw uitkiezen en tot slot natuurlijk het ontwerp van de slinger. De gehele bestelling is super makkelijk te doen en het is natuurlijk hartstikke leuk om een slinger helemaal eigen te maken. Mocht dit niks voor jou zijn, is er ook keuze uit de standaard slinger en/of teksten. Zo zijn wij bijvoorbeeld gek op de wit gebloemde slinger met de letters ‘gefeliciteerd’. Ideaal voor een verjaardag natuurlijk! Wat wij ook erg leuk vinden zijn de letterposters. Dit is een poster met alleen één letter er op, bijvoorbeeld jouw voorletter, maar dan in een leuk design. Er valt genoeg leuks te vinden om de muren mee op te fleuren!

Liefs Label

Zoals wij al schreven kunnen wij niet wachten tot we een leuke slinger kunnen bestellen voor een speciale gelegenheid. Waarvoor zou jij er een bestellen? Klik hier voor de website en hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/LiefsLabel/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/LiefsLabel/

Related Posts

1 comment

Webshop van de week - LiefsLabel 24 juni 2015 - 2:12 pm

[…] WANDERLUST ♡ Bij Liefs kan je terecht voor de meest leuke en gepersonaliseerde slingers! Wij zitten al boordevol ideeën en kunnen niet wachten tot een volgend verjaardagspartijtje of ander sociaal evenement waar wij even onze creativiteit en vooral speelsheid kunnen lozen. De slingers die je zoal kunt bestellen zijn bijvoorbeeld voor een trouwerij, verjaardag, een afscheid of gewoon als fulltime decoratie in huis. Een slinger bestellen werkt als volgt: je kiest de tekst die jij als slinger wilt (dat is dus een vlag per letter), na wat persoonlijke gegevens kun je de kleur van het touw uitkiezen en tot slot natuurlijk het ontwerp van de slinger. De gehele bestelling is super makkelijk te doen en het is natuurlijk hartstikke leuk om een slinger helemaal eigen te maken. Mocht dit niks voor jou zijn, is er ook keuze uit de standaard slinger en/of teksten. Zo zijn wij bijvoorbeeld gek op de wit gebloemde slinger met de letters ‘gefeliciteerd’. Ideaal voor een verjaardag natuurlijk! Wat wij ook erg leuk vinden zijn de letterposters. Dit is een poster met alleen één letter er op, bijvoorbeeld jouw voorletter, maar dan in een leuk design. Er valt genoeg leuks te vinden om de muren mee op te fleuren! […]

Reply

Leave a Comment