Loft

door admin

Tijdens ons dagje shoppen in Arnhem was Loft de eerste winkel waar we eigenlijk toevallig langsliepen en we werden er direct door aangetrokken. De prachtige industriële uitstraling van het pand, de mooie ramen en de prachtige producten die we binnen zagen staan waren genoeg redenen en even binnen rond te kijken. Bij binnenkomst waren we direct verkocht: wat een prachtige winkel!

Loft

Loft ligt in een kleine winkelstraat midden in het centrum van Arnhem en aan de buitenkant verwacht je niet dat er achter deze muren zo’n grote winkel schuilgaat. De winkel bestaat uit twee verdiepingen: op de begane grond vind je overwegend interieuritems, leuke cadeauitems en kleding. Op de bovenste verdieping waan je je even in een woonprogramma of -tijdschrift: de ruimtes zijn ingericht als kamers die niet onderdoen voor de mooiste kamers uit de bekende woontijdschriften. Je kijkt je ogen uit en wordt op slag verliefd op de prachtige producten en de zorg waarmee deze zijn geselecteerd en gecombineerd.

Loft

De winkel is erg ruim opgezet en licht door de vele ramen en het overwegend witte interieur en assortiment. De winkel ademt industrieel design uit, alleen al door het pand zelf. De winkel heet niet voor niets Loft natuurlijk: de prachtige hoge plafonds, de grote ramen, de bakstenen muren, de winkel zelf geeft al een loftgevoel af en de artikelen die bij Loft worden verkocht passen helemaal in deze sfeer. Zo vind je hier heel veel producten van Sukha, vaak gerecyclede, handgemaakte of vintage artikelen van natuurlijke producten.

Loft

Naast de prachtige, natuurlijke producten van Sukha vind je hier nog veel meer mooie merken. Zo verkopen ze hier bijvoorbeeld de kleding van Circle of Trust en Object en prachtige interieuritems van &Klevering, Crisp Sheets en VT Wonen. Dat is natuurlijk maar een kleine greep uit het aanbod, de winkel is namelijk erg ruim en staat boordevol mooie producten van heel veel verschillende grote en kleine merken.

Loft

Je vindt Loft in Arnhem aan de Weverstraat 39. Daarnaast heeft Loft nog twee andere winkels, namelijk in Zwolle aan het Koningsplein 11 en in Apeldoorn in de Korenpassage 15-17-19. Voor actuele openingstijden of meer informatie over deze ontzettend leuke winkel kun je een kijkje nemen op hun website.

Related Posts

Leave a Comment