Folk Conceptstore

door admin

Tijdens het plannen van ons bezoek aan Groningen werd ons al snel duidelijk dat we de Folk Conceptstore niet mochten missen. Folk is begonnen als pop-up store in de Folkingestraat en na een paar maanden afwezigheid is de winkel opnieuw geopend. Niet meer als pop-up store maar nu als conceptstore, wel nog steeds in de Folkingestraat. Dat is ook niet zo gek, de Folkingestraat is namelijk een ontzettend leuke winkelstraat in Groningen en een uitstekende match voor de Folk Conceptstore.

Folk Conceptstore

Folk Conceptstore is opgezet door Anne Varenkamp en Tim Vinke. Beide waren zij ook betrokken bij de Folk Pop-Up Store en samen besloten zij door te gaan met Folk als conceptstore zoals deze nu vorm heeft gekregen. De Folk Conceptstore is sinds begin mei weer geopend en zal vanaf nu geopend blijven, tot vreugde van velen!

De winkel heeft een prachtige uitstraling door het minimalistische Scandinavische design en de prachtige items die hier worden verkocht. Het aanbod is heel divers en varieert van kleding tot posters en van lampen tot plantjes. Er is in de winkel veel aandacht voor papierwaren dus liefhebbers van posters, kaartjes en notitieboekjes kunnen hier hun hart ophalen.

Folk Conceptstore

Alle items in de winkel zijn zorgvuldig geselecteerd en veel van het assortiment is van lokale ontwerpers. Bij Folk verkopen Anne Varekamp en Tim Vinke ook hun eigen ontwerpen. Anne is namelijk de ontwerpster van de sieraden van WFTH en Tim ontwerpt interieuritems, waaronder prachtige lampen. Daarnaast vind je bij Folk ook artikelen van onder andere Miss Green, Bij Josse, Knot & Bow, Ferm Living en prachtige luchtzuiverende planten van Ogreen Clean Machines. Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit het assortiment, je vindt hier nog zoveel meer moois. Ga dus zeker zelf eens een kijkje nemen bij de nieuw geopende Folk Conceptstore!

Folk Conceptstore

Folk Conceptstore is gevestigd in de Folkingestraat 17 in Groningen. De winkel is 6 dagen per week geopend. Op maandag van 13.00 tot 18.00 en op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00. Voor meer informatie over Folk Conceptstore en de producten die je hier kunt kopenj kun je een kijkje nemen op hun website.

Related Posts

4 Beantwoorden

Iep 25 mei 2015 - 10:19 am

Aaaah, wat toevallig. Ik ga straks naar Groningen. Dan kan ik deze prachtige store natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan.
Liefs Iep

Reply
Tessa 25 mei 2015 - 10:33 am

Wat leuk! Het is zo’n gezellige stad en er is zoveel leuks te zien. Heel veel plezier vandaag.

Reply
kiki 25 mei 2015 - 11:38 am

wat een leuke zaak! helaas voorlopig nog geen plannen om die kant op te gaan, maar als ik ga, ga ik deze winkel zeker onthouden!!!

Reply
Tessa 25 mei 2015 - 12:29 pm

Als je dan een keer naar Groningen gaat moet je er echt een hele dag voor uittrekken want er zijn zoveel leuke winkeltjes en restaurants! Wij hadden in één dag zelfs niet genoeg tijd om alle leuke plekken te bezoeken.

Reply

Leave a Comment