Hello Frankie Store

door admin

Een van onze nieuwe favoriete webshops is de Hello Frankie Webshop. Deze heeft van alles wat, maar wat terug komt in alle producten is de inspiratie, creativiteit en de pracht. Wij zijn fan en kijken regelmatig onze ogen uit op deze webshop!

De Hello Frankie Store heeft werkelijk waar van alles, maar vooral hele leuke en mooie spullen. De categoriën die je zult vinden zijn art, accessories, bags, beauty, clothing, drinks, homeware, jewellery, prints en stationery. Je kunt hier dus voor heel veel terecht. Of je nou op zoek bent naar leuke kaartjes of posters om aan iemand te geven, of naar prachtige potten en vazen voor in huis of misschien wel een mooie tas of portemonnee voor jezelf, Hello Frankie heeft het! Wij van Wanderlust zijn gek op de stationery artikelen en de prachtige prints met inspirerende teksten en leuke illustraties.

Hello Frankie Store

De artikelen die je tegen zult komen zijn bijzonder en kom je niet overal tegen, hier houden wij van en wij vinden het ook zeker belangrijk dat dit soort shops bestaan, omdat het niet om massaproductie gaat, maar om de inspiratie en het verhaal erachter. Elk artikel is bijzonder op zich en daarom is het fijn om zo’n artikel in je bezit te hebben. De oprichtster van de Hello Frankie Store is begonnen als blogger. Zij interesseert zich voor style, design, food en allerlei andere fijne dingen. Juist met het uitgangspunt dat spullen bijzonder en uniek moeten zijn, is zij een webshop begonnen. Hierbij biedt zij alleen producten aan die met veel zorg zijn gemaakt en die uniek zijn door bijvoorbeeld het materiaalgebruik of de achterliggende gedachte van het product.

Hello Frankie Store

Wij zijn absolute supporters van Hello Frankie en de webshop en vinden het zeker een aanrader! Ben je benieuwd? Klik dan hier voor de webshop en sla lekker te shoppen of doe wat inspiratie op!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/hellofrankieblog/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/hellofrankieblog/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/hellofrankieblog/

Related Posts

2 Beantwoorden

Iep 21 mei 2015 - 12:28 pm

Wauwie, te gek! Ik ga heerlijk even sneupen of hun webshop!
Liefs Iep

Reply
Laura 21 mei 2015 - 12:33 pm

Leuk hé? Dat doe je goed!

Reply

Leave a Comment