Esprit

door admin

Iedereen is vast wel bekend met Esprit, het modemerk met filialen door heel Nederland. Maar wisten jullie dat Esprit ook een ontzettend mooie webshop heeft? In deze webshop vind je de leukste kleding en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen en een heleboel mooie items voor je interieur.

Esprit kennen wij vooral als een goed merk voor al je basics, maar Esprit heeft zoveel meer in de collectie dan alleen basics. In hun webshop kun je heerlijk op je gemak de oude en nieuwe collecties bekijken en we vinden het leuk om te zien dat je hier ook volop prachtige kleding vindt helemaal in de boho-stijl waar wij zo gek op zijn. Natuurlijk vind je bij Esprit ook genoeg andere stijlen als boho niet helemaal jouw ding is. Dit zijn in elk geval onze favoriete looks van deze zomer. Natuurlijk kun je bij Esprit ook volop terecht voor mannenmode en baby- en kindermode.

Esprit Coastline Home Collection

Op de website van Esprit vind je naast de webshop ook een lookbook waar je de diverse stijlen van Esprit kunt bekijken in leuke videos, foto’s en verhalen. Zo hebben ze diverse lookbooks opgezet voor kledingstijlen, maar ook voor woontrends en de interieurartikelen die zij verkopen. Denk hierbij aan kussens, dekens, keukenartikelen, badkamerartikelen en zelfs gordijnen en behang. Wij werden spontaan hebberig van bijvoorbeeld de prachtige foto’s van de Coastline home collection.

Eén van de fijne dingen aan de webshop is dat je bestelling al verzonden wordt vanaf een aankoopbedrag van € 24,- en dat de verzendkosten slechts € 0,95 zijn! Verzending vindt plaats binnen 1 tot 3 dagen dus je hebt je artikelen lekker snel in huis. Voor fans van Esprit bieden de winkels en de webshop nog een heleboel leuke extra’s. Zo kun je Esprit Friend worden. Met je Friends card krijg je vervolgens standaard 3% korting op elke aankoop en na de eerste aankoop ook nog eens een cadeaubon van € 10,-. Ook kun je exclusieve aanbiedingen, een uitnodiging voor de Private Sale en een leuke verrassing op je verjaardag verwachten. Aanmelden als Esprit Friend doe je eenvoudig na het plaatsen van een bestelling in de webshop, of natuurlijk in één van de winkels na jouw aankoop.

header Esprit

Neem zeker eens een kijkje in de webshop van Esprit en laat je inspireren door de diverse lookbooks en de prachtige collecties van deze zomer en de aankomende herfst. Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief van Esprit ontvang je ook nog eens 10% korting op je bestelling!

banner

Bron foto 1: http://www.esprit.nl/
Bron foto 2: http://www.esprit.nl/
Bron foto 3: http://www.esprit.nl/

Related Posts

2 Beantwoorden

Come-Moda 16 juli 2015 - 10:58 am

Oehh super nice! Vind het tuniekje erg leuk 🙂

Reply
Tessa 16 juli 2015 - 11:13 am

Ja, leuk he? De tuniekjes en de poncho’s zijn ook favoriet bij ons :D.

Reply

Leave a Comment