Make My Day

door admin

Wij zijn echt gek op conceptstores en daarom was tijdens ons bezoek aan Nijmegen Make My Day een absolute must. Make My Day is wat ons betreft de ultieme conceptstore: je kunt hier terecht voor prachtige kleding, interieuritems, boeken, kaarten en vintage, maar ook voor een hapje en een drankje en er is zelfs een heuse kapper in het pand gevestigd. Een bijzondere winkel dus die zeker een bezoek waard is!

Make My Day

Make My Day is in maart 2014 geopend en is sindsdien al een grote hit. De conceptstore bestaat uit een winkel met prachtige vintage, kleding en nieuwe interieuritems, een gezellig ingericht café je even rustig kunt zitten voor een koffie tijdens het winkelen en een kapsalon waar je je haar kunt laten knippen door kapster Amy. Je kunt hier echt terecht voor alles wat je nodig hebt tijdens een dagje shoppen, er valt genoeg te beleven bij Make My Day.

Make My Day

De inrichting van de winkel is een mooie mix van Scandinavische eenvoud en vrolijke kleuren en texturen van hun assortiment. De mooie vintagemeubels geven de winkel direct een warme uitstraling en door het vele gebruik van planten en diverse vormen van displays oogt de winkel heel gezellig en uitnodigend. Er zijn in het pand allerlei leuke hoekjes gecreëerd waardoor het geheel aanvoelt als één winkel, maar elk onderdeel van Make My Day krijgt zo wel de ruimte en aandacht dat het verdient.

Make My Day

In de winkel vind je een fijne mix van hippe nieuwe items en mooie vintage. Je vindt hier prachtige unieke items, of je nu op zoek bent naar kaarsen, kleding, kaarten, boeken of mooie cactussen. Het aanbod is heel divers en verrassend en speelt helemaal in op de allernieuwste trends. Je vindt hier veel Engelse urban kledingmerken, maar ook vintage van bijvoorbeeld Porch People, een vintage fashion store ook gevestigd in Nijmegen. Het aanbod is te uitgebreid en divers om het hier tot zijn recht te laten komen, maar de foto’s geven een goede impressie van wat je van Make My Day kunt verwachten.

Make My Day

Je vindt Make My Day in Nijmegen aan de Stikke Hezelstraat 65-67. De winkel is 7 dagen per week geopend. Voor meer informatie over openingstijden, de winkel en het fijne assortiment kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Make My Day, aan de officiële website wordt momenteel nog gewerkt.

Related Posts

Leave a Comment