Juice & Salad

door admin

Een van onze nieuwe favoriete hotspots in Amsterdam is Juice & Salad. Deze bestaat al even, maar is voor ons wel nieuw. En wat zijn wij blij dat we deze hotspot hebben gevonden! Je kunt hier terecht voor de lekkerste verse groente- en fruitsapjes, salades, sandwiches en natuurlijk ook de gebruikelijke koffie en zoetigheden.

Na een aantal keren langs Juice & Salad aan de Vijzelstraat te hebben gelopen, besloten wij een kijkje te nemen omdat het er vanaf buiten al super leuk en fris uit ziet! Op de ramen staan met grote letters de woorden ‘delicious’, ‘large fruit and vegetable variety’, ‘nice staff’ en niks is minder waar. Het eten en drinken is absoluut heerlijk, er is veel keus en de aardige mensen van Juice & Salad zijn niet alleen in voor een praatje, zij kunnen je ook alles vertellen over de producten en waar deze vandaan komen. De saladebar is namelijk de eerste en enige van Amsterdam die echte verse natuurproducten van de boerderij naar het centrum brengt. Je kunt er terecht voor super lekker eten en drinken dat van uitsluitend verse en natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Wij van Wanderlust houden daar wel van!

wanderlust-blog.nl/Juice & Salad 2

Inmiddels zijn wij er al meerdere keren geweest en hebben wij verschillende dingen geproefd, tot nu toe is alles goed bevallen. Echte aanraders vinden wij de South American sandwich, met kipfilet, avocado, roomkaas met bieslook, zeezout en zwarte peper en de North American sandwich, met gerookte zalm, roomkaas met bieslook, kappertjes, dille en zeezout en de carrotcake. Hier zijn wij sowieso al dol op. Als je er dan toch bent moet je natuurlijk ook een ‘juice’ proberen. Hier zijn wij helaas nog niet aan toegekomen, maar wat wij er van hebben gezien, lijkt het ons heerlijk! Hetzelfde geldt voor de salades. Die je tevens is verschillende groottes kunt bestellen, voor als je niet zoveel honger hebt, of juist wel.

wanderlust-blog.nl/Juice & Salad Collage

Bij Juice & Salad kan je niet alleen gezellig zitten, maar ook eten bestellen of afhalen. Ze maken je salade of sandwich vers voor je neus klaar en je kunt het zo meenemen. Naast hun eigen lekkernijen verkoopt Juice & Salad ook allerlei producten die te maken hebben met goed en eerlijk voedsel. Denk hierbij aan snacks, sapjes, yoghurt, maar ook boeken. Voor de echte fans is er een stempelkaart: bij elke 5,- die je besteed krijg je een stempel. Gelukkig zijn de medewerkers zo aardig om de rekening naar boven af te ronden en zo heb je snel een spaarkaart vol. Bij een volle spaarkaart krijg je een gratis sapje. Hartstikke leuk natuurlijk!

Je vindt Juice & Salad op de Vijzelstraat 135 en de Eerste Constantijn Huygensstraat 60 in Amsterdam. De openingstijden voor de Vijzelstraat zijn doordeweeks van 9:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 19:00 en de Eerste Constantijn Huygensstraat doordeweeks van 9:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 21:00. Wil je meer weten? Klik dan hier voor de website!

Related Posts

Leave a Comment