Dreamkey

door admin

De webshop van deze week is ‘Dreamkey’. Hier koopt men super leuke papierwaren en alles wat hiermee te maken heeft. Echt een webshop voor ons dus! Je vindt op de webshop onder andere goodiebags, papierwaren zoals albums, inpakmateriaal, notitieboekjes, envelopjes en kaarten, en ook stempels, stickers en tape. Je kunt op de webshop ook zoeken op thema, als je bijvoorbeeld wat leuks wilt voor een kraamcadeau of voor een verjaardag.

Dreamkey

Dreamkey is in 2011 opgericht door Nienke, een grafisch ontwerpster. Nienke verkocht eerst voornamelijk haar eigen ontwerpen, maar nu de webshop zo goed gaat verkoopt ze veel van andere getalenteerde ontwerpers. Een deel van de Dreamkey design collectie is te koop in verschillende winkels in Nederland en Belgiƫ en ook verkrijgbaar op andere webshops zoals Winkel van Papier, Handig Gemaakt, Post & Papier en Room21.

Wij keken hier onze ogen uit en zijn zelf ook echt dol op papierwaren. Hou jij hier ook van en ben je benieuwd geworden? Klik dan hier voor de webshop en hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/Dreamkeydesign/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/Dreamkeydesign/

Related Posts

Leave a Comment