De leukste stadsstranden in Utrecht

door admin

Ja, we weten dat het weer er zeker niet naar is, maar het is toch echt nog steeds zomer en bij de zomer hoort nu eenmaal zon, zee en strand. Vorige week hebben we jullie kennis laten maken met de 5 leukste stadsstranden in Amsterdam en vandaag is het dan de beurt aan de 3 leukste stadsstranden in de provincie Utrecht.

Soia

Soia, ook wel bekend als Strand Oog in Al, wordt door verschillende bronnen getipt als één van de leukste stadsstranden van Utrecht en dat is ook heel begrijpelijk. Niet alleen vind je hier een zandstrand, je kunt hier ook heerlijk eten en drinken en er is een omheinde speelplaats voor de kinderen. Er worden regelmatig leuke events georganiseerd zoals optredens van allerlei bekende dj’s en yogalessen. Dit stadsstrand is geopend van dinsdag tot en met zondag, van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Je vindt Soia aan de Kanaalweg 199 in Utrecht. Neem voor de agenda of meer info zeker eens een kijkje op de website van Soia.

Key West Beachhouse

Key West Beachhouse is een strandrestaurant aan de Haarrijnse Plas, ook wel hét stadsstrand van Utrecht genoemd. Het bijzondere aan Key West Beachhouse is dat dit restaurant het hele jaar geopend is. Het restaurant heeft een groot terras en de Haarrijnse Plas heeft een gezellig zandstrand. Je vindt Key West Beachhouse aan de Strandboulevard 222 in Utrecht. Het restaurant is alle dagen van de week geopend van ‘s morgens tot middernacht.  Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op de website van Key West Beachhouse.

Zandfoort aan de Eem

In Amersfoort vind je Zandfoort aan de Eem, een restaurant, bar, een danslocatie en een stadsstrand in één. Je vindt hier een groot terras, maar ook een gezellig zandstrand. Er wordt van alles georganiseerd bij Zandfoort aan de Eem, van salsa avonden tot een pubquiz of een barbecue. Zandfoort aan de Eem is van dinsdag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 02.00 en is gevestigd aan de Eemlaan 100 in Amersfoort. Voor meer informatie over het restaurant of een kijkje in de agenda bezoek je de website van Zandfoort aan de Eem.

Related Posts

2 Beantwoorden

Lena 29 juli 2015 - 6:23 pm

De broer van mijn lief gaat volgend jaar in Utrecht studeren, deze plekjes zal hij lij leuk vinden om te kennen 🙂 En wie weet kan ik er ook eens langs gaan als ik hem bezoek!

Reply
Tessa 29 juli 2015 - 6:28 pm

Dat zou wel leuk zijn voor je, het is heerlijk vertoeven op zo’n stadsstrand :D.

Reply

Leave a Comment