Las Dalias on the Road

door admin

Van 5 tot en met 8 mei vind je een stukje Ibiza in Nederland want dan komt de bekendste hippiemarkt van Ibiza, Las Dalias, naar Amsterdam! Tijdens Las Dalias on the Road waan je je even op Ibiza en beleef je de relaxte atmosfeer en de unieke stijl van dit geliefde eiland middenin Amsterdam.

Las Dalias on the Road

Dit is niet de eerste keer dat de markt een bezoekje brengt aan Amsterdam. De allereerste Nederlandse editie van Las Dalias on the Road vond plaats in 2014 en nu zijn ze dus terug om weer een stukje Ibiza naar Nederland te brengen. Net als de markt in Ibiza biedt de markt tijdens Las Dalias on the Road bezoekers het beste op het gebied van fashion, lifestyle, art, design, food en drinks. Natuurlijk zal er ook op muzikaal gebied genoeg te beleven zijn met live optredens en een dj. Ben je een hippie in hart en nieren dan kun je hier dus naar hartenlust shoppen en kennismaken met allerlei leuke, nieuwe merken die helemaal passen bij jouw stijl. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven in de kids area dus het is een event dat voor zowel jong als oud leuk is.

Las Dalias on the Road

Las Dalias on the Road vindt plaat van 5 tot en met 8 mei bij de Westergasfabriek in Amsterdam. De markt vindt elke dag plaats van 10.00 tot 20.00 en kaartjes zijn te bestellen via de website van Las Dalias. Op de website vind je ook meer informatie over de markt en deze editie in Amsterdam.

Bron foto’s: http://www.lasdaliasontheroad.com/

Related Posts

Leave a Comment