Amsterdam Kookt

door admin

Vorig jaar was wel hét jaar van de foodfestivals te noemen. Niet alleen vonden er een recordaantal foodfestivals plaats, er werden ook heel veel nieuwe festivals gestart. Eén voorbeeld daarvan was Amsterdam Kookt dat een zeer succesvolle eerste editie beleefde op de NDSM-Werf in Amsterdam. Na het succes van vorig jaar vindt dit nieuwe Amsterdamse food- en muziekfestival dit jaar maar liefst drie keer plaats en dit weekend keert het festival terug naar de NDSM-werf.

wanderlust-blog.nl/amsterdam kookt

Van 4 tot en met 7 augustus kun je je op de NDSM-werf in Amsterdam te buiten gaan aan de lekkerste hapjes en drankjes onder het genot van een fijn muzikaal programma tijdens Amsterdam Kookt. Deze editie zullen onder andere de foodtrucks van Moto Delicato, Tasty Indian Bites, Dirty Duck, De Donutfabriek, Creperie Oui Oui, L’Aubergine en Pachamama aanwezig zijn. Niet alleen kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes, er is ook gedacht aan een heel leuk muzikaal programma voor deze editie. Zo vinden er optredens plaats van onder andere Demira, Eefje de Visser, Van Dik Hout en HAEVN.

Amsterdam Kookt

Amsterdam Kookt is te bezoeken van donderdag 4 tot en met zondag 7 augustus en is elke dag geopend van 13.00 tot 23.00. De toegang is geheel gratis en deze laatste editie van het jaar vindt plaats op de NDSM-werf in Amsterdam. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Amsterdam Kookt.

Related Posts

Leave a Comment