Het weekend van de Rollende Keukens 2016

door admin

Deze week is het weer tijd voor de moeder van alle foodtruckfestivals in Nederland: Het weekend van de Rollende Keukens. Het foodtruckfestival vindt dit jaar alweer voor de 9e keer plaats bij de Westergasfabriek in Amsterdam en ook deze editie geniet je van een enorm aanbod aan mobiele keukens met de meest uiteenlopende gerechten en natuurlijk een heleboel gezelligheid.

Rollende Keukens

Rollende Keukens is een jaarlijks terugkerend foodtruckfestival waar je een enorme variatie aan foodtrucks treft en een heleboel andere leuke activiteiten. Zo vinden er diverse leuke live optredens plaats bij de 4 podia verspreid over het terrein en zijn er ook leuke stands aanwezig waar kinderen zich bijvoorbeeld kunnen laten schminken of waar je geheel in stijl verkleed je foto kunt laten nemen. Vorig jaar waren wij ook aanwezig op dit festival en we kunnen vol overtuiging zeggen dat dit toch écht het allerleukste en gezelligste foodtruckfestival is dat wij tot nu toe hebben bezocht. In totaal zijn er maar liefst 130 mobiele keukens op het festival te vinden, dus gegarandeerd dat je hier je buikje rond kunt eten!

Rollende Keukens

Vanwege Pinksteren is deze editie van het weekend van de Rollende Keukens extra lang. Van donderdag 12 tot en met maandag 16 mei is het foodtruckfestival te bezoeken bij de Westergasfabriek in Amsterdam. De entree is gratis en ze werken hier gelukkig niet met muntjes.  De mobiele keukens zijn elke dag geopend van 13.00 tot 23.00. Voor meer informatie over het festival en de aanwezige mobiele keukens kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Rollende Keukens.

Related Posts

Leave a Comment