Yummya

door admin

De populariteit van foodfestivals is nog steeds groeiende en ook Amsterdam is dit jaar weer een aantal nieuwe festivals rijker. Eén voorbeeld daarvan is Yummya, een nieuw themafestival waar foodliefhebbers zich kunnen onderdompelen in een oase van geuren en smaken. Je waant je hier even in de Garden of Eden en maakt kennis met het beste streetfood dat Nederland te bieden heeft.

Van 5 tot en met 8 mei vindt de allereerste editie plaats van Yummya, een thema foodfestival op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Het thema dat centraal staat tijdens Yummya is de Garden of Eden. Het verhaal van Adam en Eva wordt tot leven gebracht en de verleiding van eten staat centraal. Tijdens Yummya draait alles om streetfood en je geniet hier dan ook van het beste streetfood uit alle windstreken. Doe je tegoed aan het lekkers van Curryup!, Wrap’n’Rolling, Dos Chicas, Madame Cocos, The Fat Dog, Javaanse Jongen, Habibi, Bunny Chow, De Veggiekar of één van de andere deelnemers. Er zijn nu al 29 deelnemers bekend gemaakt en hier komen nog regelmatig nieuwe deelnemers bij.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven tijdens dit festival. Zo kun je een dansje wagen in de grootste silent disco, zijn er diverse creatieve acts te bewonderen en ook voor kinderen is er van alles te beleven. Zo is Yummya een ontzettend leuk uitje voor het hele gezin.

Yummya vindt plaats van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei op de Jaap Edenbaan aan de Radioweg in Amsterdam. De toegang is gratis, maar met een e-ticket (te bestellen op de website) krijg je wel 10% korting op muntjes aan de kassa. Voor meer informatie over dit leuke festival en het bestellen van e-tickets kun je een kijkje nemen op de website van Yummya.

Bron foto: https://www.facebook.com/YummyaAmsterdam/

Related Posts

Leave a Comment