Fonteyn Festival

door admin

Van 6 tot en met 8 mei wordt het Janskerkhof in Utrecht weer omgetoverd tot een groot wijnfestijn tijdens het Fonteyn Festival. Hier staan meer dan 80 verschillende wijnen centraal en dit alles wordt gecombineerd met heerlijke hapjes en gezellige live muziek.

Of je nu liefhebber bent van de klassieke Franse wijnen of houdt van het ontdekken van nieuwe wijnsoorten en wijnlanden, je bent hier aan het juiste adres. Bekende wijnleveranciers en wijnlokalen als Lefebvre, Wijn bij Robijn, VinVin, Biowijnclub en Vive le Vin zorgen voor het zeer diverse wijnassortiment. Natuurlijk is er naast een divers wijnassortiment ook genoeg te beleven op culinair gebied. Zo zullen lokale restaurateurs als The Colour Kitchen, Stan & Co, Zwarte Vosch en Surya zorgen voor de nodige lekkere hapjes.  Tevens worden er proeverijen georganiseerd waar men na inschrijving aan kan deelnemen. Het advies is wel om hier tijdig voor te reserveren.

Het Fonteyn Festival vindt plaats van 6 tot en met 8 mei aan het Janskerkhof in Utrecht. Het event is op vrijdag geopend van 17.00 tot 01.00, op zaterdag van 14.00 tot 01.00 en op zondag van 14.00 tot 23.00. Het event is gratis toegankelijk, maar er wordt wel gewerkt met muntjes in plaats van cash. Voor meer informatie over het event kun je een kijkje nemen op de website van het Fonteyn Festival.

Related Posts

Leave a Comment