Vissch 2016

door admin

Dit hele weekend kun je op Scheveningen genieten van heerlijke verse vis tijdens het culinaire visfestival Vissch. Alhoewel Scheveningen vandaag de dag vooral bekend staat als badplaats en om de gezellige Pier van Scheveningen is de locatie al honderden jaren een centrum voor de zeevisserij. Op deze bijzondere locatie maak je dit weekend kennis met alles wat de Noordzee te bieden heeft.

Vissch vindt plaats op de visafslag in Scheveningen met een mooi en toepasselijk uitzicht op de haven. Op deze locatie vindt je diverse gezellige foodstands, foodtrucks en allerlei terrasjes waar je kunt genieten van het culinaire aanbod van deze editie. Vissch laat de bezoekers kennismaken met alles wat de Scheveningse visserij en de restaurants te bieden hebben. Er vinden ook diverse kookdemonstraties plaats van onder andere chefkok Raymond Meere van restaurant Barbarossa en chefkok Bob Staal van restaurant Waterproef. Naast het uitgebreide culinaire aanbod is er natuurlijk ook aan de sfeer gedacht met gezellige muzikale optredens. Zo treden onder andere Piere et Les Optimistes op met hun swingende Franse liedjes en jonge jazzmuzikant Toine Scholten en draait Ome Steef op zondag gezellige plaatjes.

Het culinaire visfestival Vissch vindt plaats van vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober op de visafslag in Scheveningen aan de Visafslagweg 1. Het festival is op vrijdag te bezoeken van 17.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag van 12.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 19.00 uur. De toegang tot het festival is gratis. Voor meer informatie over dit culinaire festijn kun je een kijkje nemen op de website van Vissch.

Bron foto: https://www.facebook.com/visschnl/

Related Posts

Leave a Comment