UberEATS: Uber maaltijdenbezorgdienst

door admin

Maaltijdbezorgdiensten in ons land gaan fikse concurrentie krijgen. De bestaande diensten als Deliveroo, Foodora en zelfs Thuisbezorgd zullen vanaf heden in de grote steden in ons land moeten opboksen tegen het Amerikaanse initiatief UberEATS, onderdeel van Uber.

Wie nog niet bekend is met Uber heeft de laatste jaren vast onder een steen gelegen. Deze, van origine, taxidienst koppelt gebruikers aan beschikbare ritten van andere particulieren (dat was in essentie zo, nu zijn er steeds meer ‘professionele’ Uberautomobilisten). De nieuwe Nederlandse dienst UberEATS verspreid zich in net zo’n rap tempo wereldwijd. Met de app kun je eenvoudig de deelnemende restaurants bij jou in de buurt vinden en een bestelling plaatsen. Waar UberEats vooral in opvalt is dat ze hoge kortingen geven, geen bezorgkosten rekenen en ook geen minimum bestelbedrag hanteren. Daarbij kun je de bezorger live volgen via de app. Hiermee plaatsen ze zichzelf direct heel concurrerend in de markt.

De diensten van UberEATS zijn sinds donderdag 27 september te gebruiken. Voor nu is de dienst alleen in bepaalde delen van Amsterdam actief, maar wie weet wat de ontwikkelingen zijn in de toekomst. De app van UberEATS is nu te downloaden via Google Play of de App Store.

 

Related Posts

Leave a Comment