Nieuw geopend: Mama Dough

door admin

Amsterdam-Oost heeft in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en hier zijn ook steeds meer leuke hotspots te vinden. Eén van die nieuwe hotspots is Mama Dough: een hippe pizzabar waar nodig behoefte aan was in de buurt.

Mama Dough opende eind september voor het eerst de deuren in Amsterdam en is al direct een grote hit. De zaak is niet zozeer een pizzeria, maar eerder een pizzabar. Je geniet hier van traditioneel Italiaanse pizza’s, maar dan wel met een bijzondere twist, met een heerlijk drankje erbij. Op de kaart staan bijvoorbeeld sgroppino’s en andere cocktails, maar ook binnenkort de bieren van Gebrouwen door Vrouwen. Naast deze drankenkaart is er ook nog de wijnkaart van Papa Dough: de vader van de eigenares die wijnimporteur is geweest en nog steeds een neus heeft voor goede wijn. Daarnaast kun je naast pizza hier ook nog genieten van diverse panini, bruschetta’s en heerlijke Italiaanse klassieke toetjes.

Je vindt Mama Dough in Amsterdam aan het Beukenplein 21. De pizzabar is 7 dagen per week geopend van ‘s middags tot ‘s nachts en je bent zowel welkom in het restaurant als voor een take-away pizza. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Mama Dough.

Bron foto: https://www.facebook.com/mamadoughamsterdam/

 

Related Posts

Leave a Comment