Reizende Sterren Festival

door admin

Aankomende weekend vindt voor de tweede keer dit jaar het ontzettend gezellige Reizende Sterren Festival plaats. Tijdens het Reizende Sterren Festival wordt de gezellige Pier van Scheveningen 4 dagen lang omgetoverd tot een in- en outdoor festival terrein waar je heerlijk kunt eten, drinken en kunt genieten van kunst en muziek. Een gezellig event in een fantastische omgeving!

Het Reizende Sterren Festival op de Pier van Scheveningen heeft zich laten inspireren door de Californische levendige pieren waar de hele dag door van alles te beleven is en mensen op allerlei manieren samenkomen. Geheel in stijl biedt het festival een uitgebreid programma aan kunst, muziek, food en drinks. Natuurlijk kun je een hapje en drankje doen bij één van de vele horecagelegenheid op de Pier, maar speciaal voor het festival zijn er nog eens 20 andere foodtrucks op het terrein neergestreken. In de grote hal van de Pier vind je een gezellige lifestylemarkt en ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Heb je een gezellige dag gehad dan kun je natuurlijk ook blijven hangen tot in de late uurtjes bij de Reizende Sterren Afterparty.

Het Reizende Sterren Festival vindt plaats van 30 juni tot en met 3 juli in en rond de Pier van Scheveningen. De toegang is gratis op alle dagen voor 16.00 uur, behalve op 1 juli. Voor toegang op 1 juli of na 16.00 uur zijn kaarten beschikbaar in de voorverkoop voor €2,50 (met 2 gratis drankjes) of ter plaatse voor €5,- (met 2 gratis drankjes). De entree is gratis voor iedereen tot en met 16 jaar. Voor het bestellen van kaartjes of meer informatie over het festival kun je een bezoek brengen aan de website van Reizende Sterren. 

 

Related Posts

Leave a Comment