Mañana Mañana Festival

door admin

Van 16 tot en met 19 juni vindt in Hummelo het meest relaxte festival van Nederland plaats: het Mañana Mañana Festival. Hier geniet je 4 dagen lang van mooie acts, heerlijk eten en bijzondere activiteiten onder het motto: Tranquilos amigos y amigas, mañana mañana.

Mañana Mañana Festival

De allereerste editie van het Mañana Mañana Festival vond plaats in 2013 en sindsdien is het festival een echte must visit voor iedereen die houdt van een relaxte festivalsfeer en een weekend propvol leuke activiteiten, heerlijk eten en fijne muziek. Je kunt hier acts bijwonen in de meest uiteenlopende genres: van rock tot poëzie en van hiphop tot roots. Alhoewel je hier niet de grote namen op het programma zult zien staan is elk optreden weer een verrassing en een beleving. Op culinair gebied valt er genoeg te ontdekken bij de verschillende foodstands. Zo zijn de mobiele keukens van onder andere Bugzz, Cantina Mobilé, De Eetfabriek, Frituur D’Natuur, Joeri Tandoeri, Mister Maisguy en Vega met Ballen op het terrein aanwezig.

Mañana Mañana Festival

Naast een mooie muzikale line-up en heerlijke hapjes en drankjes barst het op het Mañana Mañana Festival ook van de leuke activiteiten. Zo kun je hier bijvoorbeeld forelvissen, het buitenatelier voor ambacht en kunst bezoeken, een workshop bodypercussie of slackline volgen,  deelnemen aan een yogasessie of de silent skippy disco of feesten tot in de kleine uurtjes in Harm’s Partybarn. Ook voor kinderen wordt er van alles georganiseerd. Zo kunnen ze fossielen zoeken of deelnemen aan de Oerrr avonturentocht. Je tentje kun je opzetten op de nabijgelegen camping of je kunt ervoor kiezen om te bivakkeren in een huurtent die voor jouw gemak al helemaal gereed is gemaakt.

Mañana Mañana Festival

Het Mañana Mañana Festival vindt plaats van 16 tot en met 19 juni op het Landgoed Enghuizen in Hummelo. Voor een dagkaart betaal je €30,- en een passe-partout (inclusief camping) is €65,-. Kinderen tot 1.40 meter hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het Mañana Mañana Festival en hier vind je ook een heleboel informatie over praktische zaken en de programmering.

Bron foto’s: http://www.mananamanana.eu/

Related Posts

Leave a Comment