Hippe Happen Festival

door admin

Dit weekend vindt de 2e editie van het Hippe Happen Festival plaats, een gezellig foodfestival voor het hele gezin. Je geniet hier van heerlijke maaltijden van diverse mobiele keukens, maar er is ook van alles te beleven op het gebied van muziek en theater en ook voor de kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd.

Aan het strandje Groote Wielen verzamelen 20 mobiele keukens zich om de bezoekers kennis te laten maken met hun heerlijke maaltijden. Je zult hier onder andere de mobiele keukens van Mr Brasa, Tante Tortilla, Tasty Indian Bites, Hete Bliksem, De Pofferij en De Smaakmobiel vinden. Daarnaast vind je op het festival diverse andere activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen hier bijvoorbeeld knutselen of zich vermaken bij de DJ bus, het poppentheater, de mobiele rolschaatsbaan of de arcade. Voor volwassenen zijn er diverse muzikale optredens op het podium en is er een schiettent, een filmzaal en een heuse mobiele escaperoom! De platenbus draait de hele dag plaatjes op verzoek.

Het Hippe Happen Festival vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september aan de Groote Wielenplas in Rosmalen. De toegang is natuurlijk gratis. Wil je meer weten over dit leuke foodfestival of alvast een kijkje nemen op het programma? Bezoek dan zeker de website van het Hippe Happen Festival.

Related Posts

Leave a Comment